Rickard och Pappa på besök – Hemresa? Nej tack. (Dag 8/9)

En helt helt fantastisk vecka var på väg att ta slut och den sista dagen åkte vi ner till den Mexikanska gränsen för en titt på outleten Las Americas. Pappa lyckades välja ut ett par nya glasögon med lite fashionista-hjälp från mig och Rickard som vi alla (?) var överrens om att han passade väldigt bra i.

Redan innan vi åkte till flygplatsen började varningsklockorna ringa, flygningen stod som ”Delayed” flygplatshemsidan… Mycket riktigt – flygningen blev inställd och pappa och Rickard blev kvar i San Diego på obestämd tid. Yay! 🙂

They are back!

Pappas och Rickards besök - Back

Den extra dagen använde vi bland annat till att se Superman i IMAX-format (det var inte bara pappa som köpte nya solglasögon på outleten).

Pappas och Rickards besök - Bio 1

Pappas och Rickards besök - Bio 2

En väldigt händelserik vecka var nu över och jag kommer minnas den för alltid som en av de bästa semesterveckorna i mitt liv. Den här veckan påminde mig också om hur mycket jag faktiskt saknar min familj och vänner hemma i Sverige. Kram på er alla!

Pappas och Rickards besök - The Flag

  • Las Americas f_peter f_pappa f_sara

2 reaktion på “Rickard och Pappa på besök – Hemresa? Nej tack. (Dag 8/9)

  1. Rolf Ilis

    Ja det var en otrolig vecka det var den bästa semestern som jag varit med om , chauffören o reseledaren var toppen o vilket upplägg 🙂 ett stort tack o många kramar

Kommentarer inaktiverade.