Är det verkligen en brödrost, verkligen?

Att flytta sina prylar till ett nytt hem när man bor så här lite tillfälligt utomlands är nog oftast ett ganska smärtfritt äventyr. Och jag måste nog säga att det faktiskt var det för oss också. Ungefär fyra timmar tog det att transportera vårt bohag de 11000 metrarna från Little Italy till vårt nya hem i Mission Beach.

Au revoir Little Italy!

Packa potentiellt livsräddande planka – check.

Plankan Preppar bilen

Tre vändor tog det innan lägenhetens innehåll var förflyttat.


Mission Beach ligger precis som det låter vid havet och är ett tillbakalutat område med fina stränder, strandpromenad och mycket surf.

På tal om surf så är vår kontakt hos firman som hyr ut lägenheten en dude. Denne trevlige prick som skulle släppa in oss i vår nya lägenhet var på d-dagen plötsligt ej nåbar. Det löste sig som tur var med ett samtal till företagets kontor. Ett lätt nervöst samtal kan tilläggas stående med flyttlasset på ryggen, hyran förskottsbetald och nya lägenheten låst och nedsläckt. Med halverad puls och väl inne i det nya hemmet fann vi en del konstiga grejjer, som denna brödrost.

Toaster

Bland det första vi gjorde i nya hemmet var så klart att grilla. Som jag längtat! Om det är något jag saknat i Little Italy så är det att ha en grill. Speciellt eftersom vädret är så bra här hela tiden. Kommer nog inte bli många kvällar (eller dagar för den delen) där grillen inte går varm.. Prövade att grilla lammkotletter för första gången och dessa blev faktiskt långt över förväntan. Lamm är utan att tveka mitt favoritdjur att äta.

Och till slut.. belöningen! Home Sweet Home.

Grillmeister 6
Grillmeister 5

2 reaktion på “Är det verkligen en brödrost, verkligen?

  1. Linus

    Buuuu, saknar er och vädret och det mesta annat, redan trött på Sverige.
    Ser grymt ut!! Hur länge har ni lägenheten?

    1. Peter Ilis Inläggsförfattare

      Förstår att du gör det, du får skynda dig tillbaka hit! 🙂

      Vi har den till slutet av juni, en månad ungefär. Hinner du tillbaks innan det?

Kommentarer inaktiverade.