Ett oväntat paket kom lastat..

För några dagar sedan när jag rensade posten (för övrigt en av mina favoritsysslor) låg det en paket-avi bland den dagliga skörden av reklam från Albertsons, Cox och diverse snabbmatskedjor. Som så ofta så var jag vid tillfället ganska förvirrad och valde att kasta denna. Då jag redan fått ett paket tidigare.. som aviserats. Snurrigt värre. Nu var det ju dock så att det här var ett riktigt paket. Från Sverige! Hej Sverige.

Stängt paket

Det finns många saker som är väldigt bra här ’Merica. Men det finns också en hel del saker att sakna hemifrån. Och märkligt nog var det precis som att någon läst våra tankar och fyllt paketet med precis allt det vi saknat!

Paket 1 Paket 3

Världens gulligaste syskon, föräldrar och respektive hade överraskat och skickat en överväldigande Peter och Sara-födelsedagslåda med gott, godare, godast och blandat från Sverige. I lådan låg även fina presenter i form av svensk-amerikanska Wunderbaums, svenska filmer och tidningar!

Paket 5 Paket 4

Nu blir det Vi hade iallafall tur med vädret och knäckebröd med hushållsmjukost. Sen tror jag det blir lösgodis- och ostbågs-frossa, kanske toppat med lite svensk kaffe. Efter det är det nog inte omöjligt att det kommer studeras lite Herman Hedning innan det är dags att knyta sig. STOOORT TACK ALLA NI, världens finaste present!

5 reaktion på “Ett oväntat paket kom lastat..

  1. Ante

    Det stora blåa Sverige-paketet! Standard för en svensk i Amerika. Särskilt efter att IKEA bestämde sig för att sälja sin egen usla choklad istället för Marabou. Och jag förstår fortfarande inte hur lösgodis inte har uppnått samma status här som i Sverige. Kexchoklad kan ni hitta på World Market (som har en affär i San Diego! http://www.worldmarket.com/store-locator/san+diego.do).

    1. Peter Ilis Inläggsförfattare

      Jo jag läste om att Ikea gått över till egna märken, vilken miss! Tur att de behöll osthyveln dock. 🙂

      Kanske skulle starta en godiskedja här? I kombination med drive-thru så klart. ”Loose Candy Drive-Thru”. Kom ihåg vart du hörde det först. 😉

      Tack för tipset om World Market, ska verkligen kolla in den affären!

  2. Malin & Joel

    Hurra, hurra! Vad bra att det kom fram.. Tack snälla tullen!
    Jag tror inte att vi kommer komma iväg till det stora landet i väst men hörde idag att pappa och Rickard gör det.. Kul!

    1. Peter Ilis Inläggsförfattare

      Ja verkligen stort tack till tullen! Kan tänka mig att de var rätt sugna på att låta det här paketet ”komma bort” på vägen.. 😉

      Tycker verkligen att ni ska komma och hälsa på ändå! Om det är pga. Boston så kan ju säkert Rickard eller Emma ta hand om henne åt er. Eller så får hon komma med. 😉

      Kram!

Kommentarer inaktiverade.