Spring Break Safari – Dag 5

När vi vaknade var hotellrummet konstigt nog ganska helt. Lite lätt besviken kunde jag konstatera att det inte heller stod någon tiger i badrummet. Lika lättad var jag över att inte Mr. Chow verkade finnas i närheten.

Bellagio bath room Bellagio room

Åt frukost och frukostbuffen var som väntat helt enorm. Fanns allt från asiatiska varmrätter till bakverk och mjukglass (!). Efter frukosten suitade vi om till badkläder och gick ner och lade oss vid en av poolerna.

Bellagio pool

Fötter mot pool eller Pool mot fötter? Det tål att tänkas på.

Bellagio foot pool

Några timmar senare var det dags att bege sig ut i nattvimlet. En tjänst som jag använt en del här är opentable.com. Vet inte hur bra den är i Sverige men här är den riktigt nice. Man kan ange ett datum och tid och hur många man är och sen får man upp alla restauranger med lediga bord, betyg etc. Ett par klick senare är bordet bokat. Väldigt smidigt speciellt om det är en helgkväll, nyårsafton eller liknande då det kan vara lite knepigt att hitta bord.

Vi bestämde oss för restaurangen Mix på våning 67 i Mandalay Bay. Några bilder på vägen dit.

Las Vegas me The Strip 1 Las Vegas Statue of Liberty

Och väl uppe vid restaurangen. Väldigt god mat och ännu mera väldigt mätt efteråt.

Mandalay Bay roof Mix Mandalay Bay roof 2

Efter middagen prövade vi först lyckan på kasinot på Mandalay Bay men det riktiga flytet infann sig inte riktigt här så vi åkte tillbaka ”hem” till Bellagio och testade våra vingar där.

Sara efter midnatt på 15 koppar kaffe?

Sara not tired

Nej – Sara spelande Sex and the City-spelet så klart.

Sex and the City Slot

Med stirriga blickar och plingplångmusik snurrande i huvudet gick vi och lade oss och lyckades faktiskt somna redan efter ett par timmar då pulsen äntligen gått ner lite.