Spring Break Safari – Dag 4 (kvällen)

Som ni alla har väntat! Dags för kontrasternas afton! Dags att ersätta ökensafari med storstadssafari för ett par nätter! Dags för Laaaaas Vegas! *lätta applåder*

När vi närmade oss Las Vegas hade det blivit mörkt och det var verkligen speciellt att komma från öknens ingenmansland till en stad full av ljus, ljud och rörelse.

Las Vegas Road Las Vegas sign

Vi ville bo på ett hotell vi hört talas om och valde därför Bellagio. Vi checkade in och åkte upp till rummet som låg på 27e våningen, bytte om och gav oss ut för att spana in what all the fuss is about. Men.. bestigningen av sanddyner och klättrandet ner i lavatunnlar samma dag hade tagit på krafterna – vi var helt enkelt mer än lovligt utmattade. Inte ens detta kunde hålla oss borta från fontänten. THE Fontänen.

Bellagio Fontain Bellagio floor 27

Det kan låta lite skumt med en fontän som rör sig i takt med musik men det var det inte alls utan väldigt vackert. Musiken vid det första (och bästa) tillfället vi såg den var Time to say goodbye med Sara Brightman och Andrea Bocelli. Gåshudsvarning Deluxe. Det här är Inte min film men samma fontän och samma musik.

The Strip

Kvällen avslutades med varsin drink på en av hotellets barer vid namn Lily. Whiskey Sour och Bellini, mums och godnatt.

Drinkar