Happy Cow Car Wash och vibbar av Sverige

Translate to English

Det var inte plättlätt att hitta en biltvätt här i San Diego. Det finns väldigt många (och billiga) tvättar där man lämnar in bilen ett litet tag och får tillbaka den tvättad men då jag tycker det är ganska kul att tvätta bilen föredrar jag en gör-det-själv OKQ8 style. Efter en del sökade på Yelp hittade jag Happy Cow Car Wash i El Cajon (ganska nära universitet) och gasade dit.

Själva tvätten var fin och var en sådan där halvautomatisk variant med olika medel som kom ut ur ett högtrycksmunstycke. Resultatet blev helt ok och även insidan fick sig en dammsugning. Vädret var förresten extra fantastiskt idag, som svensk sommar i högform ungefär.

WP_20130311_001 WP_20130311_005 Swede inside

Efter detta belönade jag mig med en vända till Ikea för en efterlängtad dos av Sverige och det var verkligen en märklig känsla att vara där, allt var likadant som hemma. Allt. De hade till och med osthyvlar (vilket vi saknat). Yay!

WP_20130311_007

En burk lingonsylt fick också följa med samt värmedoftljus (är det möjligt att åka till Ikea utan att få med sig värmeljus hem?).

Nu är det verkligen dags att sluta skriva och börja tentaplugga inför onsdagens två tentor i Objective-C och Java och möjligen.. möjligen.. göra en ostsmörgås.

2 reaktion på “Happy Cow Car Wash och vibbar av Sverige

Kommentarer inaktiverade.