San Diego Zoooooo

Translate to English

San Diego Zoo ligger mitt i Balboa park och idag var det äntligen dags att bege sig dit till sockervaddarnas, lejovrålens och minitågens förlovade land. Mot två heta biljetter (som vi fått innan vi åkte av världens snällaste syskon, mamma och Åke, tack!!) och klarblå himmel vägde tentaplugg inför de två tentorna på onsdag lätt. Glass-i-solen-dags!

Morgonen började först med lite uppförsbacke då Saras kamera inte ville starta. Vi testade att ladda den ett tag men den tvärvägrade som bara en tvärvägrande kamera kan. Med tanke på att den är två månader ny så var det lite oväntat. Vi åkte iväg till kameraaffären som vilket det skulle visa sig var stängd för ombyggnad. Turligt nog hade de öppnat en liten tillfällig hytt dit man kunde gå. De två glada säljarna tittade lite fundersamt på oss och föreslog att de skulle ladda batteriet. Japp, felsökning på hög nivå. De sa att det laddade ok och att vi skulle komma tillbaka om en halvtimma. En halvtimma senare testade vi batteriet igen oväntat nog med samma resultat. Med nytt batteri i kameran och med gott mod begav vi oss mot San Diego Zoo!

Det var lite kö när vi kom fram men som tur var behövde man inte stå i denna om man redan hade biljetter så för er som vill besöka San Diego Zoo rekommenderas det varmt att köpa biljetter innan.

Vi

Efter lite spanande på kartan bestämde vi oss för att ta linbanan över till andra sidan av parken. Väldigt trevligt och med väldigt fin utsikt över både parken och delar av San Diego.

Downtown från linbananLinbanan

..och sen började korgen skakas. av någon. Ooo.. no.

Vi såg massor med fina djur, bl.a. denna svarta svan vilket gjorde mig glad men samtidigt lite lätt orolig då det med största sannolikhet innebär att någon på San Diego Zoo läser den här bloggen.

Svart svan

Och här kommer några av de andra vi såg.

En fantastisk dag avslutades till sist med en quarter-dos fotmassage.

Fotmassage

En reaktion på “San Diego Zoooooo

  1. Pingback: Filmdags | Peters blogg om San Diego

Kommentarer inaktiverade.