Promenad till DMV

Det börjar närma sig körkortsdags och vi tänkte försöka skriva upp imorgon. För att checka läget tog vi en promenad till DMVs kontor idag. Grape Street till 6th, University Avenue in på Normal Street. 5 km enkel, vad gör man inte om man är utan bil.. Imorgon förmiddag är det iallafall dags att skriva upp. Tror det kommer gå bra men det får visa sig. Tydligen får man två försök på sig samma dag om man skulle missa det första.

Börjar så smått vänja mig med att det är sol här varje dag nu, nästan så man blir lite bortskämd. Nu till exempel ligger jag i sängen och surfar trots att solen skiner för fullt utanför fönstret. Men.. den kommer skina imorgon också. Och dagen efter det. Och.. Love it!

Här kommer tre bonusbilder söndagen till ära!

Rulltrappa

Sara tar seden dit hon kommer. En höjdskillnad på uppskattningsvis 2 meter – rulltrappa både upp och ner. Trappan till höger var tämligen dammig och oanvänd.

Jag på marknadenFrån marknaden igår, vi investerade i en väldigt ogod grön smoothie innehållande gurka, grönkål och annat som man egentligen inte bör dricka. I min andra hand bor en påse lokalt kravodlade grapefruits. Dessa å andra sidan var väldigt smarriga.

MandarinMan kan handla clementiner med grön kvist på här. Näe säger du, joe säger jag. Just denna på bilden låg precis på balkongräcket på vår lilla balkong. Nu ligger den i min mage. Näe säger du? Jo säger jag.

2 reaktion på “Promenad till DMV

Kommentarer inaktiverade.