Potatischips i promenadform

Det var ett tag sen det hikades här i San Diego men i förrgår var det dags att röra på sig igen och den här gången tillsammans med landsmannen Linus från ”Huset” i Pacific Beach. Tidigare har Cowles Mountain och Torrey Pines erövrats och nu var det dags för en promenix upp till den så kallade Potato Chip Rock.

Just den här vandringen visade sig vara ganska tuff eller som någon skrev i en recension ”I’m an athletic guy but this hike kicked our behinds”. Hiken började vid en mysig liten sjö som heter Lake Poway där det finns möjlighet att fiska och hyra små paddelbåtar ála svensk camping.

Sedan fortsatte det uppåt ganska oavbrutet i runt två timmar i lagom promenadtakt. Ett par pauser på vägen upp för att hämta andan och ta in landskapet var väl spenderad tid.. Det är nog så i många fall när jag tänker efter att pauserna är det bästa med den här typen av promenader.

Till slut uppenbarade sig resans mål i horisonten – chipset!! Och i och med det var det dags att ta fram mina mad mad skillz från klätterkursen. Peter och Linus VS chipset: 1-0.

Yay!

Potato Cliff 5

Over and Out från San Diego för den här gången. Och en sak till – IT’S ALL BECAUSE OF YOOOOUUUUUUUUU. Heja Sverige!!

Potato Hike 5