Sport. Sport. Sport. Och Chicken Wings

Havspremiären på surfkursen idag var en minst sagt spännande upplevelse då det både blåste halv storm och fanns.. vågor. Förra veckan var vi inne i bukten och där var vågorna på sin höjd 3-4 cm. Detta var något helt annat. Efter lektionen var jag helt slut, snurrig och matt men jag hade lyckats åka med några stycken halvstående/halvliggande iallafall. Yay! Nästa vecka ska ställa mig upp helt, sådetså.

Sportklass nummer två är klättring och vi har nu klättrat ett par gånger. Gillar det skarpt. Bra träning i både styrka och smidighet och samtidigt väldigt kul. För er som inte prövat på det, gör det, det är mycket enklare och roligare än man kan tro. Här är klätterväggen som vi använder som finns i skolans gym. Notera att den är betydligt mindre suddig i verklighetens verklighet än i denna bild.

wall

Och sen så har vi golfen som är den tredje sportklassen. En liten bonusbild på det tycker jag allt. Golfklubben heter Riverwalk Golf Club och ligger strax norr om centrala San Diego.

Golf

Avrundar denna festkavalkad i sport med en passande gammal goding.

Det var Superbowl i söndags och på amerikanskt maner försökte vi oss på att göra Chicken Wings. De blev typ det godaste ever (om jag får säga det själv, och det får jag förstås). Om någon är sugen på att testa så finns receptet vi använde här.

Amerikansk fotboll är inte alls så dumt heller, ganska mycket pauser och så men det var helt klart en spännande match. Beyonce underhöll i en av pauserna och gjorde det väldigt bra förstås.

Chickenwings

Imorgon ska vi upp väldigt tidigt och åka ut på valsafari. Hoppas verkligen att vi får se en eller två! Over and out.

3 reaktion på “Sport. Sport. Sport. Och Chicken Wings

  1. Joel aka Mr Frozen

    Wow! Er nya livsstil låter verkligen helt fantastiskt.. Ni klämmer in så mycket aktiviteter att en annan känner sig apatisk i jämförelse! Här i ett snöigt Stockholm har vi ännu inte vant oss vid att inte ha er med oss, till exempel på våra melodifestival-kvällar! (Som vi har ikväll igen om ni har vägarna förbi? :D) Keep up the good work bloggmaster! Kram

    1. Peter Ilis Inläggsförfattare

      Well, om man inte har ett jobb att gå till frigörs ganska mycket tid så du behöver verkligen inte känna dig apatisk. 🙂 Kommer gärna förbi ikväll, ska vi säga vid 8? 😉 Saknar er! Kram!

  2. Joel aka Mr Frozen

    Det blir perfekt, vinet är på kylning och maten på gång.. Idag bjuds det på LCHF pizza! Emma och Alex är redan på plats, röstningslapparna väntar ivrigt på att bli ifyllda, spänningen ökar för varje sekund. Ska Sean Banan gå till final? hur många hjärtan krossar Erik Segerstedt? Men var är Sara och Peter..? Vi saknar er med! Får skypa snart? Kram

Kommentarer inaktiverade.