Sol och värme i San Diego

Det har varit en väldigt lugn och skön helg detta. Värmen börjar äntligen komma och det har varit uppemot 25 grader vilket är helt enormt jämfört med de försiktiga 15-17 som varit fram tills nu. I lördags gick vi till en närliggande gräsmatta/park och låg och solade. Sara tror att hon såg en säl som stack upp huvudet ur vattnet. Sälen tror att hon såg en rymdvarelse som stack upp huvudet ur gräset.

water

city

Martin Luther King, Jr.-dagen firades idag tämligen omärkt. Det skulle vara någon form av parad men antingen var den väldigt hemlig och liten eller så var den någon annanstans för vi missade den helt. Vi var iallafall lediga då skolan var stängd av denna anledning. Och så över till Pastor King för några viktiga ord.

Gåshud? Lite?

Förra veckan var det San Diego Restaurant Week här i stan vilket fungerar likadant som hemma i Stockholm – för ett fast (bra) pris får man prova en förkomponerad meny eller rätt. Fem minuter härifrån ligger Ruth’s Chris Steak House och det var turligen med på listan över ställen så igår var vi där och åt. Extra kul var att det var sjukt bra. 5+ och det godaste jag ätit här i USA. Köttet kan faktiskt ha varit det bästa jag ätit någonsin, mmmmmm… Har tyvärr ingen bild på just köttet men väl en på utsidan av restaurangen.

chris ruths

Och precis som desserten avslutade en mäktig middag så får den även avsluta detta inlägg. Later.

chocolate